Faciliteiten

Sweet Spa

Beeld je eens in… Je bent in een gezellige relaxruimte, een magische plaats, speciaal ontworpen en ingericht voor jouw, waar water en stoom, kleuren en geuren overal zijn. Een nieuwe manier om wellness te ontdekken. Een plaats waardat je lichaam en geest de tijd krijgen om even tot rust te komen. Dit is de nieuwe basisgedachte van de Sweet Spa.

Sweet Sauna

Lange tijd is men op zoek geweest naar een ideale combinatie om geest en lichaam maximaal te kunnen laten ontspannen. De sweet sauna met zijn exclusieve interieur is de eerste enige oplossing die deze beloftes waar maakt.

Sauna Vision

De Sauna vision is een cabine met een volledig panoramische voorzijde dat een gevoel van ruimte en verademing creëert. Het is volledig bekleed met thermowood wanden en de zitbanken zijn uit Abbachi hout vervaardigd.

Massage Bad

Het massagebad voor twee personen laat je toe eventjes te relaxen na een intense saunabeurt. De verkwikkende bubbels en kracht van het water maken hier een moment van om naar uit te kijken.

Koude Sensatie

Na een saunabeurt is het belangrijk om je lichaam af te koelen. Je kan hierbij zachtjes een douche nemen of je kan ook een directe sensatie ervaren door onder de ijskoude kantel-emmer te staan.

Relax & Lounge

In de relaxruimte kan je lichaam terug op ritme laten komen tussen 2 saunabeurten door. Je kan hier languit ontspannen of gezellig een boekje of tijdschrift lezen.