Sweet Sauna

De Sweet Sauna met zijn exclusieve interieur is het eerste concept dat deze beloftes waarmaakt. De warmte komt zachtjes uit de wanden van de cabine en zorgt voor een warme gloed. Die ontspant je spieren en bevordert het natuurlijke zweetproces van het lichaam. Zo kan je lichaam afvalstoffen en onzuiverheden sneller afbreken. Deze ervaring wordt nog versterkt door de kracht van geuren, aroma’s en muziek.

Relax

Stress smelt weg door de kracht van het blauwe licht, relaxerende geluiden en de sensationele mix van citrus en aroma’s. Badend in een ontspannende warmte wordt je lichaam wakker in een nieuw licht, waar het rust gevonden heeft.

Purify

Maak van deze kennismaking een geschenk voor je lichaam, waarbij je huid en lichaam hun stabiliteit kunnen terugvinden, versterkt door een gele lichtsensatie, muziek en aroma’s. De kracht van de warmte verwijdert afvalstoffen en onzuiverheden.

Tonic

Laad de batterijen van je lichaam snel op met aangename muziek en de zachte sensaties van de groene kleur. Koester je in de verse en pittige aroma’s om je lichaam, laat je gedachten en geest volledig te herbronnen.

Excite

De onstopbare energie van het rode licht en de sensuele geur van zachte kruiden nemen je mee op een verrassende reis. Lichaam en geest worden zachtjes gewekt, ondersteund met aangename dynamische geluiden, een plek waar de warmte de huid diep reinigt. Het is een ervaring die je de kracht geeft om er weer tegenaan te gaan.

 

De Sweet Sauna heeft een gemiddelde temperatuur van 55C. Een infraroodsauna is een plek waar de warmte via infraroodstraling tot diep in de spieren van het lichaam gevoeld kan worden.