Sweet Spa

Beeld je eens in… Je bevindt je in een gezellige relaxruimte, een magische plaats, speciaal ontworpen en ingericht voor jou. Met alleen maar water en stoom, kleuren en geuren om je heen. Een nieuwe manier om wellness te ontdekken. Een plaats waar lichaam en geest de tijd krijgen om even tot rust te komen. Dit is het nieuwe concept van de Sweet Spa.

Laat je verwennen door de relaxerende warme tropische regen met Maracuja-aroma. Geniet van een fris briesje met munt gecombineerd met de krachtige eigenschappen van een stoomkabine met eucalyptusaroma in de Sweet Spa. Dit is de mogelijkheid om in een kleinere ruimte toch een volledige wellnessbehandeling te krijgen. Lekker genieten in privacy.

Door het eenvoudige bedieningspaneel kun je kiezen uit vier verschillende programma’s. Zo kun je de Spa telkens weer op een andere manier kan ontdekken.
 

Relax

Stress smelt weg door de krachtige kleur van het blauwe licht, de ontspannende geurtjes en geluiden, het gevoel van een bodypakking op je huid. Gewekt door een tropische mist, kun je zachtjes ontwaken in een nieuw licht, dat versterkt wordt door een zachte citroenlotion op je huid.

Purify

Maak van deze kennismaking een geschenk voor je lichaam, waarbij je geest en je huid zich goed voelen en je weer een gevoel van evenwicht ervaart dankzij het zachte, stimulerende gele licht met aangepaste geluiden. Zacht geparfumeerde modder neemt de onzuiverheden weg en reinigt de huid. Een oppeppende lotion op het einde van de behandeling voedt en hydrateert je huid intens.

Tonic

Laad in een mum van tijd de batterijen van je lichaam op met zachte muziek geïnspireerd door het groene licht. Koester je in de zachte muziek en intense aroma’s. Een aromatische scrub bereidt je lichaam zachtjes voor op een tropische stortdouche om zo je rust te vinden in je lichaam, geest en gevoelens.

Excite

De ontstopbare energie van het rode licht laat je wegsmelten op een trip naar het onbekende. Je geest en lichaam komen tot rust bij wisselende stoomsensaties en een verfrissende tropische regen. De scrub reinigt de huid diep door de poriën grondig te reinigen. Deze ervaring geeft nieuwe energie vrij voor je lichaam zodat je er weer tegen kunt in de hectische wereld van vandaag.

 
De sweet spa is een variant op het bekende Turkse stoombad of de hammam. Het is een kabine die verwarmd wordt tot ongeveer 45°C – 50°C. De stoomnevel zorgt voor een hoge luchtvochtigheid, waardoor het lichaam snel gaat zweten. Door deze combinatie van warmte en vochtigheid openen de poriën van de huid zich volledig. De huid kan zo sneller alle afvalstoffen van je lichaam afbreken en verwijderen.
 

Combinatie van de verzorgingsproducten met de Sweet Spa

Al jarenlang vragen schoonheidsspecialisten minimum honderd tot hondertwintig euro voor een volledige lichaamspacking of scrubbing (per persoon). Echter vele mensen voelen zich snel onwennig als dit door een schoonheidsspecialiste wordt gedaan. Je moet je immers bijna volledig blootgeven aan een persoon die je amper kent. Ook is het aanbrengen ervan kinderspel. De schoonheidsspecialiste smeert je in met de packing of scrub en laat je vervolgens een twintig tot dertig minuten onder een warmtebron liggen. De Sweet Spa biedt hier de revolutionaire oplossing voor:

De Sweet Spa is een gezellige cocon voor 2 personen. Hierin kan je bij jezelf of bij je partner de scrub of packing aanbrengen. Geen nood als je niet weet wanneer je deze moet op brengen of voor welke tijd je dit moet oplaten. De vier programma’s van de Sweet Spa ( RELAX – PURIFY – TONIC – EXCITE ) begeleiden je hierin. Ze voegen bovendien nog eens extra aroma’s en chromokleurtherapie toe aan dit geheel. Dit biedt echter veel voordelen, je hoeft je niet meer bloot te geven aan onbekende schoonheidspecialistes, je kiest een scrub en packing naargelang je gemoedstoestand en bovendien betaal je enkel de producten die maar 28,50 euro (per persoon) kosten. Een heel prijsverschil om toch je lichaam alles te geven om het eens decadent te laten genieten.