Self treatment

Wat is self treatment:

Als eerste in Europa kunnen wij u een primeur in lichaamsverzorging voorstellen “self treatment” De ingebouwde programma’s van de sweet spa (Relax, Purify, Tonic en Excite) in combinatie met een bij passende packing of scrub, brengen u en uw partner in een sfeer van welbehagen. De combinatie van de juiste aroma’s, licht (kleur), en geluid samen met een pack of scrub brengt het geheel tot zijn recht.

Bovendien worden de pack of scrub door uw partner aangebracht in de sweet spa. Dat maakt self treatment zo speciaal. Je kan het natuurlijk ook bij jezelf aan brengen.

Onze self treatments:

scrub - lichttherapy
Relax
stimuleren en relaxeren

Het relaxprogramma is een manier om geest en lichaam te stimuleren en te relaxeren. Het is geïnspireerd op het element water en blauw licht. Het blauwe licht kalmeert, focust, verkoelt, verzamelt en regelt hyperactieve, ontstoken en ontspoorde lichaamsprocessen. Je kunt het programma Relax combineren met een mandarijn bodypakking of een scrub op basis van nootjes.

zeemodder bodypakking - witte modder pakking - pikante bodyscrub
Purify
afvalstoffen elimineren

Het programma purify is om afvalstoffen in het lichaam te elimineren en het lichaam te zuiveren. Het is geïnspireerd op het element aarde en de gele kleur. De kleur geel activeert, opent, verheldert, stimuleert energie en maakt stramme spieren los. Je kunt het combineren met een dode zeemodder bodypakking of een witte modder pakking (speciaal voor vrouwen voor versteviging van borsten en bovenbenen). Ook kun je er een pikante bodyscrub bijnemen op basis van oosterse kruiden.

chocolade scrub - chocolade bodypakking
Tonic
tonificatie

Het tonic programma is een manier om het lichaam te tonificeren en te versterken tegen allerlei externe invloeden. Het is gebaseerd op het element lucht en de groene kleur. Groen staat centraal omdat het zo neutraliseert, ontspant, rust brengt, lichamelijke en geestelijke energie in een dynamisch evenwicht brengt en gespannen en pijnlijke processen losmaakt. Je hebt de keuze uit een chocolade scrub, een chocolade bodypakking of een bodypakking op basis van groene appels.

scrub en pakking
Excite
energie en adrenaline

Het exciteprogramma is er om energie en adrenaline te geven aan het lichaam en de geest. Het is gebaseerd op het element vuur en wordt versterkt door de kleur rood. Rood activeert, dynamiseert, maakt geblokkeerde energie vrij in het hele lichaam en versterkt de zintuigen. Je kunt het combineren met een scrub op basis van witte muskus en zeezout of een pakking op basis van wijndruiven.